Vkko 22 Kiteytys

Toisto, alleviivaus ja huutomerkki. Jos ei vielä mene perille, niin sitten pysäytys. 

Ote 2023 Kalenterikirjasta

Ihana lahja

Kokosimme mieltä virkistävät kylvyt omaksi 8 kylvyn meditaatiopaketiksi. Näiden meditaatioiden kanssa sinun ei tarvitse pysähtyä, vaan voit kylvettää mieltäsi puuhien lomassa. HENGEN KOTIIN KUTSU -kylpy on avuksi silloin, kun tahdot koota omaa voimaasi tai koet tarvetta maadoittua. POTKUA PÄIVÄÄN antaa nimensä mukaisesti lisävirtaa. Koko paketin näet tästä klikkaamalla.

Mielen kylpyjä voit kuunnella myös Sinun Vesipeilisi Sisältösivujen Kesätemppelillä

 

Pyyntö: ”Muistakaa meitä”

Helmikuussa tuli henkiväeltä pyyntö: ”Muistakaa meitä”. Meitä pyydettiin kertomaan Vesipeilin Metsäkirkosta ja muistuttamaan edesmenneiden muistamisesta. Vesipeilin Metsäkirkko on sananmukaisesti metsässä. Se on yhteysenergialle ja muistamiselle pyhitetty paikka kuusien siimeksessä. Laitan nyt tämän pyynnön muistaa edesmenneitä rakkaitasi matkaan luoksesi. Jos tahdot tämän viestin sanomaan tarttua syvemmin on Sinun Vesipeilisi Kodassa sinulle video otsakkeella PYYNTÖ: ”Muistakaa meitä”.

Sinun Vesipeilisi Kotaan pääset klikkaamalla tästä ja tarvittavan oman avaimen pääset ostamaan klikkaamalla tästä.

Vko 5 Suostumus

Et voi pakottaa energiaasi suostumaan rakkaudettomuuteen.

Helmikuussa siirryimme Loppumattomuuden energia aikaan. Tämän kuun Kalenterikirjan teksti alkaa:  ”Oletko väsynyt asioihin, jotka eivät tunnu koskaan loppuvan? Koetko riittämättömyyttä ja yksinäisyyttä ylitsepääsemättömien esteiden edessä? Sielullisella uupumisella on oma tärkeä tehtävänsä. Se siirtää poist tieltä sen, mikä ei salli muutoksen tapahtua…”  (ote 2023 Kalenterikirjasta) Jos sinä podet sielullista uupumista, luota sitkeästi loppumattomuuden energian toimivuuteen. Valo on jo matkalla luoksesi. Oman Kalenterikirjan pääset tilaamaan tästä. 

Vko 41 Ikävä

Tunne kuljettaa sinut kokemaan uudelleen sitä, minkä olet eläen omaksesi lunastanut. Olet elossa, anna ikävän virvoittaa sieluasi.

Näkyväksi -kulttuuritapahtumat

NÄKYVÄKSI KUVAILMAISUN KULTTUURITAPAHTUMAT

Liiketoimien pitäjille ja viestintävastaaville

Tarvitseeko liiketoimesi, taiteesi tai työnantajasi esittelyfilmin? Kädestä pitäen oppia esittely- ja markkinointivideoiden tekoon pienryhmissä. Kolmen kerran kokoontumisten jälkeen sinulla on valmis kuvaussuunnitelma ja tuntuma siihen, mitä jälkitöitä tarvitset. Vetäjänä elokuvaaja Jari Pollari.

Osallistumismaksu 330 €/kerta. Kyselyt ja ilmoittautumiset osoitteeseen verkkokauppa@vesipeili.fi