Vapaudun

 Mitä ihanaa tapahtuisi jos vapauttaisit itsesi kokemaan sielullisen ikäsi, olemaan luomisvoimainen ja levollisena levossa? Irrottaisit energiasi niistä asioista, joiden ylläpitämiseen et tahdo osallistua?

Tämä kirja kortteineen syntyi lempeäksi vastavoimaksi pakolle.  Vapauden vahvistuessa meissä, vahvistuu vapauden energia kaikkialla mihin kuljemme. Kun energia kerää tarpeeksi lihaa luidensa ympärille pääsee se materialisoitumaan. Olemme ihmisen kokoisia kauniita henkiolentoja, joilla on magneettinen ominaisuus vetää puoleensa kaltaistaan energiaa. Eläköön ja levitköön vapaus! Saa jakaa eteenpäin.

OMAN VAPAUS KIRJAN JA KORTIT PÄÄSET TILAAMAAN TÄSTÄ KLIKKAAMALLA.

”Koko ajan tapahtuu. Myös silloin, kun sinä et ole ohjaksissa.”

Vkko 22 Kiteytys

Toisto, alleviivaus ja huutomerkki. Jos ei vielä mene perille, niin sitten pysäytys. 

Ote 2023 Kalenterikirjasta

Ihana lahja

Kokosimme mieltä virkistävät kylvyt omaksi 8 kylvyn meditaatiopaketiksi. Näiden meditaatioiden kanssa sinun ei tarvitse pysähtyä, vaan voit kylvettää mieltäsi puuhien lomassa. HENGEN KOTIIN KUTSU -kylpy on avuksi silloin, kun tahdot koota omaa voimaasi tai koet tarvetta maadoittua. POTKUA PÄIVÄÄN antaa nimensä mukaisesti lisävirtaa. Koko paketin näet tästä klikkaamalla.

Mielen kylpyjä voit kuunnella myös Sinun Vesipeilisi Sisältösivujen Kesätemppelillä

 

Pyyntö: ”Muistakaa meitä”

Helmikuussa tuli henkiväeltä pyyntö: ”Muistakaa meitä”. Meitä pyydettiin kertomaan Vesipeilin Metsäkirkosta ja muistuttamaan edesmenneiden muistamisesta. Vesipeilin Metsäkirkko on sananmukaisesti metsässä. Se on yhteysenergialle ja muistamiselle pyhitetty paikka kuusien siimeksessä. Laitan nyt tämän pyynnön muistaa edesmenneitä rakkaitasi matkaan luoksesi. Jos tahdot tämän viestin sanomaan tarttua syvemmin on Sinun Vesipeilisi Kodassa sinulle video otsakkeella PYYNTÖ: ”Muistakaa meitä”.

Sinun Vesipeilisi Kotaan pääset klikkaamalla tästä ja tarvittavan oman avaimen pääset ostamaan klikkaamalla tästä.

Vko 5 Suostumus

Et voi pakottaa energiaasi suostumaan rakkaudettomuuteen.

Helmikuussa siirryimme Loppumattomuuden energia aikaan. Tämän kuun Kalenterikirjan teksti alkaa:  ”Oletko väsynyt asioihin, jotka eivät tunnu koskaan loppuvan? Koetko riittämättömyyttä ja yksinäisyyttä ylitsepääsemättömien esteiden edessä? Sielullisella uupumisella on oma tärkeä tehtävänsä. Se siirtää poist tieltä sen, mikä ei salli muutoksen tapahtua…”  (ote 2023 Kalenterikirjasta) Jos sinä podet sielullista uupumista, luota sitkeästi loppumattomuuden energian toimivuuteen. Valo on jo matkalla luoksesi. Oman Kalenterikirjan pääset tilaamaan tästä.