Toimitukset ennen Joulua

Aaton aattoon asti toimitukset lähtevät Vesipeililtä postiin päivittäin, klo 14 mennessä tilatut ehtivät saman päivän postiin. Posti on tiedottanut kirjeen toimitusajaksi 1-4 päivää toimituspaikasta riippuen sillä poikkeuksella, että tiistaisin ei toimiteta kirjeitä jossain kohtaa postin jakelua. Jos hyvin käy saatat saada tilauksesi jo seuraavana päivänä. Ulkomaille voi tilata sähköpostitse, lähetä tarkka tilaus ja osoitteesi verkkokauppa@vesipeili.fi, posti- ja käsittelykulut lisätään tilaukseesi. Kauppapuotiin pääset tästä. 

Kiitos itsenäisyydestä

Heräsin herkkään juhlamieleen. Takkatulen ääreltä lähetän kiitollisuuden, rakkauden ja kunnioituksen menneeseen niille, jotka mahdollistivat itsenäisyytemme, tähän hetkeen niille, jotka ymmärtävät sen arvon ja tulevaan meille kaikille tilannetajua ylläpitää sen parantavaa voimaa.

”Kiitos jouduttaa ja vahvistaa sitä hyvää, jota henkenne havainnoi.” Näkijä III  Rakkauden huomassa s. 190

Tonttuileva haltiaväki kutsuu omaan hetkeen

Haltiaväen tontut ovat olemisen, ilon, rakkauden, hiljentämisen ja hiljentymisen mestareita. He löytävät tiensä aina sinne, missä elämä alkaa olla liian vakavaa, sillä vakavuus on kulkutaudeista katalinta lajia. Tämän kuun tonttuilun myötä asetu siihen tarinaan jota juuri nyt elät. Iloitse siitä, mitä iloksi tunnistat.  Hämärän hellä syli kirkastakoon sisimpämme vastaanottamaan Joulun taikaa. Tonttuilevan Joulukalenterin luukut avautuvat päivittäin Sinun Vesipeilissäsi, avaimen saat tästä. 

 

Vesipeilin Joulukalenteri ja Kalenterikirja 2021

Täällä Vesipeilillä puuhataan kahden lempiasian parissa, Tonttuilevan Joulukalenterin ja tulevan vuoden Kalenterikirjan lähetyksiin valmistautuen. Jo tutuksi tullut Vesipeilin joulukalenteri pyörii 1.12 alkaen Sinun Vesipeilisi sisältösivuilla ja Kalenterikirjat 2021 pääsevät alkavalla viikolla matkaamaan Joululahjoiksi. Kauppapuodista löytyy myös erilaisia kirjapaketteja. Sisältösivujen avaimia on luotu 1kk, 3kk, 6kk ja 12kk. ”Tämän vuoden aikana astumme jo kaksi vuotta rakentuneeseen uudistuneeseen omaan voimaan. Tuo oma voima on kuin uusi puku, joka ohjaa mihin tilaisuuksiin istut ja mihin et” (ote 2021)

Sadonkorjuun iloa

On tullut aika koota talteen luonnon antimia. Voit kääriä itse kokoon yrttikimppuja joilla saat uudistettua kotiparatiisisi tiloja. Olen sitonut kuvassa näkyvät kimput kalastajanlangalla erilaisin yhdistelmin. Kimpuista löytyy salvia, ruusu, tuija, laventeli, samettikukka, minttu, kataja, rosmariini. Sytytän kuivuneen kimpun pään, puhallan ja annan savun tehdä tehtävänsä. Lopuksi painelen kimpun savun sammuksiin palamattomaan alustaan. Kiitän. Hellän hidastavan energian kera siirrymme Elokuun Intohimon voimasta Syyskuun Sopusoinnun voimaan.

”Syyskannnel soittaa taikasäveltään saatellen sinut seikkailuun” Voima Kalenterikirja Syksy

Huhtikuu Kätkeytyneiden mahdollisuuksien voima

Tämä kuu kuiskaa sinulle yhä uudestaan saman kysymyksen ”millä ravitset henkeäsi?”. Valppaasti huomioi, että aivan jokaiseen vaikeuteen sisältyy kätkeytyneiden mahdollisuuksien voima. Kuinka käännät tilanteen niin, että voit keskittyä raskaan energian sijaan sen kätkemään mahdollisuuteen? Mikä tämän kuun alla ravitsee sinun henkesi? Parhaimmillaan tämä kuu kääntää mahdollisuuksiksi asiat, joita ennen surit ja hellästi siirtää sinut uuteen hyvää oloa hellivään kohtaan tarinassasi.