Kuudes aamunkoitto

Kuudes aamunkoitto on nyt kuunneltavissa Sinun Vesipeilisi Alamökissä. 

”Ensin on asetuttava, jotta voit rauhassa ja rakkaudessa liikahtaa uuteen. Asetuttava, jotta voi ensin asennoitua vastaanottamaan ja sitten asemoida energiansa vetämään puoleensa sitä, mitä osakseen toivoo. Omaan elämään asettautuminenn on tähdellistä, jotta saat ohjaksista kiinni. Et voi roikkua laidan yli ja pidellä ruorista samaan aikaan. Sinun on asettauduttava ja pidettävä katseesi suuressa haluamassasi kokonaisuudessa jotta pääset eteenpäin.”

Ote kuudennesta aamunkoitosta.

Torstai

Torstai on tunteiden ja vastaanottamisen päivä. Tunteilla on voima käsitellä asioita. Aina ei tarvitse toimia, sillä vahva tunne kantaa energiaa pitkienkin välimatkojen päähän
asioita muuttaen.

Talvi e-kirja löytyy Kauppapuodista

Pian helpottaa

Takana päin on kolmen vuoden sisäisen muuttumisen kausi, jonka johdosta tammikuu on ollut pitkälti totuttelua uudistuneeseen minuuteen. Helmikuun Valon voima tuo jo helpotusta tähän toipumisjaksoon. Joten huoli pois, emme ole ikuisesti näin hitaalla.

Ote Kalenterikirjasta 2022

Marraskuun voima

Tässä kuussa saamme nauttia uudelleen asemoimisen voimasta.

On itsen uudelleen asemoimisen aika. Sinua autetaan näkemään elämääsi etäältä, kuin toisen tarinana. Kiinnitä huomiosi siihen, miltä ihmiset tarinassasi tuntuvat. Kuka on sinun ihmisesi ja kuka ei enää istu sinun energiakenttääsi. Katsele päiviesi kulkua, työtä jota teet ja itseäsi tekemässä sitä. Ole lintuna kotisi yllä ja tarkkaile sinua ja olemistasi kodissasi. Missä ilmennät rakastavaa itseäsi? Muistuta itseäsi siitä, että sinulla on todellakin lupa ja henkiväen täysi tuki olla linkitettynä vain ihmisiin joita sinä rakastat ja kunnioitat ja jotka rakastavat ja kunnioittavat sinua.

Pidä kokonaiskuva muiden osalta tämän hetkisenä mitään muuttamatta ja asemoi itsesi uudelleen tuohon kuvaan. Kuva kuvalta, ihminen ihmiseltä, toimi toimelta. Kaikki tämä käy läpi rauhantilassa ensin mielessäsi, sitten vähitellen käytännössä. Huomaa miten olemuksesi huojentuu, kun henkesi on kyllin voimakas päättämään itse oman paikkansa. Kukaan ei voi velvoittaa sinua olemaan sitä tai tätä, vain sinä päätät, miten olet elämän pyhyydessä ja puhtaudessa olemassa. Tämän kuun voima auttaa sinua asemoimaan itsesi omassa tarinassasi uudelleen vahvemmin rakkauteen, rauhaan ja omanlaiseen oloon kirkkaana tuikkivien onnen tähtien alla. Itsen uudelleen asemoimisen myötä, jo yhdessäkin elämäsi asetelmassa, käyvät päiväsi säteileviksi. Tämän kuun voiman avulla voit sulautua hellemmin itseesi ja nähdä selkeämmin oman paikkasi suuressa kauniissa kuvassa. (Tämä teksti löytyy 2021 Kalenterikirjasta, uuden 2022 Kalenterikirjan pääset tilaamaan tästä.)