Vko 35 Moninaisuus

Rajattomat mahdollisuudet sykkivät ympärilläsi vaatimatta mitään valinnanmahdollisuuksia sinulle tarjoten. Toimettomaksi heittäytymällä käännät selkäsi itse elämälle, joten tartu kiinni siihen toimeen, johon voit antaa parhaasi hyvillä mielin.

Kalenterikirja 2022

Lahjana sinulle – Kutsu Tunturille

Nauti omasta hetkestä.  TÄSTÄ KLIKKAAMALLA pääset tämän päivän (29.8) ajan kuuntelemaan Tunturille meditaation ilmaiseksi (norm. hinta 12€).

Lisää Niina-Matildan meditaatioita kuunneltavissa Sinun Vesipeilisi sisältösivuilla. 

Myös Kauppapuodista saat Oma voima, Tunturille ja Temppelille meditaatiot.

UUSI KALENTERIKIRJA 2022 ON NYT TILATTAVISSA. 

”Meitä vetää nyt puoleensa puhdistautuminen, elinolosuhteiden parantaminen ja jossain määrin vanhoihin hyviin tapoihin palaaminen. (Kalenterikirja 2022)”

Elokuun voimaa ja uusi 2022 Kalenterikirja

UUSI KALENTERIKIRJA 2022 TILATTAVISSA

Sielusi on matkannut ajasta ikuisuuteen ja saattanut jo kokea monta eri tai kaikki mahdolliset keholliset iät. Sinussa uinuva iättömyys muistaa millaista oli olla eri ajassa, paikassa ja iässä. Se miten koet ikääntymisesi, kertoo enemmän siitä, miten olet tulevan iän aiemmin todeksi kokenut, kuin siitä miten tulet sen tässä tarinassa kokemaan.

Tämän kuun alla kunnioita sielusi ikää ja vie itsesi paikkoihin, joissa voit olla mahdollisimman oma itsesi kehokuoresi iästä huolimatta. Iättömyyden voimasta saamme nauttia harvoin näin vahvana annoksena, joten ole rauhassa, jos tämän kuun alla tunnet olevasi täysin eri ikäinen kokemusmaailmaltasi kuin mitä kehosi pyrkii olemaan. Nauti iättömyyden mielihyvää nostattavasta läikähtelystä hyvillä mielin ja anna iättömyyden voiman virkistää solujasi. Kuuntele hiljaisesti aistimustesi läpi kaikuvaa iäisyyttä.

Vko 26 Ulosmeno

Lopeta reippailu ja ole vain, jotta eloasi päivät pääksytysten siunannut pihapuu vihdoinkin saa koskettaa juurillaan jalkapohjiasi, hyväillä lehtihavinallaan korviasi ja vapauttaa sinua kauan odottaneen energian tuulen tuotavaksi energiakehollesi. Sinua on kaivattu läsnäoloon.

Taavi kukon elämästä meihin kaksijalkaisiin

Lempi koiramme toimi aikoinaan tipuemona mustalle tipulle, joka ei pärjännyt kanalassa. Tipusta kasvoi Taavi kukko. Tässä Lempin ja Taavin alkutaivalta kuvaava video:

http://

Nyt Taavi kukon aikalaiset ovat kaikki edesmenneitä,  Taavi on ainoana jäljellä viettämässä eläkepäiviään. Yhdeksän vuotias Lempi on niinikään rotunsa yleisen elinajan ylittänyt. Viime kevään tipujen joukossa on kasvanut vahva valkoinen Ukkeli kukko. Ukkeli haastaa Taavin kukkotappeluun yhä uudestaan, joten päätimme, että Taavi saa viettää viimeisen kesänsä piha kukkona vapaana, muiden ollessa aitauksessa. Kukkojen tapaan Taavi tekee ruokaa saadessaan kutsuäänen ja paloittelee ruoan valmiiksi kanoille. Nyt Lempi toimii Taavin kanasena vastaten Taavin kutsuun syömällä Taavin paloittelemat leipäpalat. Iltaisin Taavi asettuu Lempin kanssa nukkumaan. Niin sulkeutuu Taavin ympyrä Lempin huomasta Lempin läheisyyteen. Kuvassa Taavi on lempipaikallaan kesäovemme vieressä.

Kaikesta hemmottelustamme huolimatta tämä ei ole ollut Taaville helppoa aikaa, mistä pääsenkin meihin kaksijalkaisiin. Elämme toukokuuta, jonka energiassa kiteytyy koko vuoden kattava Sanoituksen voima.  Tämän lisäksi viime talven tullen pakastuneet/säilööntyneet käsittelemättömät tunteet ovat nyt sulaneet pinnalle käsiteltäväksi. Joten nyt jos koskaan riittää, että hengitämme hetkestä toiseen. Kesäkuussa siirrymme Kehollisuuden voiman energiaan, mikä on alkanut näkyä jo nyt lisääntyneiden pikku kremppojen ja haavereiden eli kehon kielen vahvistumisen muodossa. Joten jaksaa jaksaa – pian helpottaa. Uudet Viisauden kantaja kortit lähtivät eilen postin matkaan uusiin koteihinsa.

Kutsu Temppelille

Helli itseäsi omalla 18 minuutin hetkellä. TÄSTÄ KLIKKAAMALLA pääset tämän päivän (9.5)  ajan kuuntelemaan Temppelille meditaation.

Lisää Niina-Matildan meditaatioita kuunneltavissa Sinun Vesipeilisi sisältösivuilla.  Myös Kauppapuodista saat Oma voima, Tunturille ja Temppelille meditaatiot. Uudet ihanat Viisauden kantaja kortit ovat nyt käänneltävissä Tapahtumia -sivulla.

Vko 20 Helähdys: Vapauta sanat suustasi ja sydän helähdellen seuraa miten ne muovaavat maailmasi uuteen uskoon.