Kesärukous Vesipeilin alppiruusutarhasta

”Kiitos tästä onnesta, voimakkaista tunteista. Minä elän! Olen luonut tämän hetken. Olen tullut tähän paikkaan, olomuotoon ja omaan todellisuuteeni. Kiitos, että saan tuntea maan paljaiden jalkojeni alla. Voimistakoon aurinko minussa hengittävää luovaa rakkausvoimaa. Pehmittäköön lämpö kovat kohtani. Sävyttäköön kesän värit sieluni.”

Täällä Vesipeilillä kukkii rodotarha. Olen tavannut istuttaa joka Äitienpäivä kaksi Alppiruusua. Osa on jo minun korkuisia. Ruusujen keskelle asetettu penkki on yksi lempipaikoistani. Rodojen kanssa kukkivat suopursut tuoksuttavat siinä istujan. Tänä kesänä penkki oli kuitenkin varattu. Lähistöllä kasvava alppiruusu oli kujeillen levittänyt sille oksansa. Joten lepopaikkani oli aika vaihtua. Luovuuspuuskissa puuhaamme Villa Vesipeiliksi nimettyä majoitustilaa kotimme toiseen päätyy. Maadoitushetket ulkona ollen ovat tulleet tarpeeseen. Lepopaikkani siirtyi patiolle, missä voin ihastella jo valmista rakennelmaa. Keskeneräisyyden vallitessa on kovin lohdullista asettua nauttimaan siitä, mitä on jo valmiiksi saattanut. Ah ihana luovuus ja mahdollisuus tehdä, toimia ja toteuttaa!

Uutta Vesipeilillä -Täysihoitopaketti Tiipii tulen äärellä

Tämä täysihoitopaketti on sinulle, jos kaipaat latausta ja samanhenkisten kanssa olemista. Tiipiin tuli-illat ovat mahdollisuus olla Vesipeilillä muutoin kuin katsottavana. Sinun ei tarvitse muuta kuin tulla ja olla. Saapuminen Vesipeilille klo 18 tiipiin iltatulelle ja lähtö aamiaisen ja aamutulen jälkeen n. klo 12 seuraavana päivänä. Osallistumismaksu 280€/hlö.  Hiljaisuus makuutiloissa klo 22 alkaen, Madonna tilassa tai patiolla voi jatkaa illan hengittämistä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset niina-matilda@vesipeili.fi

 

Kuudes aamunkoitto

Kuudes aamunkoitto on nyt kuunneltavissa Sinun Vesipeilisi Alamökissä. 

”Ensin on asetuttava, jotta voit rauhassa ja rakkaudessa liikahtaa uuteen. Asetuttava, jotta voi ensin asennoitua vastaanottamaan ja sitten asemoida energiansa vetämään puoleensa sitä, mitä osakseen toivoo. Omaan elämään asettautuminenn on tähdellistä, jotta saat ohjaksista kiinni. Et voi roikkua laidan yli ja pidellä ruorista samaan aikaan. Sinun on asettauduttava ja pidettävä katseesi suuressa haluamassasi kokonaisuudessa jotta pääset eteenpäin.”

Ote kuudennesta aamunkoitosta.

Torstai

Torstai on tunteiden ja vastaanottamisen päivä. Tunteilla on voima käsitellä asioita. Aina ei tarvitse toimia, sillä vahva tunne kantaa energiaa pitkienkin välimatkojen päähän
asioita muuttaen.

Talvi e-kirja löytyy Kauppapuodista

Pian helpottaa

Takana päin on kolmen vuoden sisäisen muuttumisen kausi, jonka johdosta tammikuu on ollut pitkälti totuttelua uudistuneeseen minuuteen. Helmikuun Valon voima tuo jo helpotusta tähän toipumisjaksoon. Joten huoli pois, emme ole ikuisesti näin hitaalla.

Ote Kalenterikirjasta 2022