Kalenterikirja, kortteja, meditaatiota ja lempeää yöpymistä

Ihania asioita tapahtuu koko ajan. 2023 Kalenterikirja on päässyt painotalolle ja ennakkomyyntiin yhdessä Viisauden kantaja -korttien kanssa. Pääsemme lähettämään niitä luoksenne viikolla 49. Villa Vesipeilin lempeä majoitus on lähtenyt hauskasti käyntiin, ilman booking.com sun muita sivustoja ja löytänyt rauhaa rakastavat yöpyjänsä. Välillä seisotaan pihamaalla pimeässä ihastelemassa taivaan tähtikantta. Pimeyden verhoama maailma ottaa niin omanlaisesti syliinsä. Sen pysäyttävään taikaan on taas tottuminen. Olkoon loppuvuosi lempeä.

Vko 41 Ikävä

Tunne kuljettaa sinut kokemaan uudelleen sitä, minkä olet eläen omaksesi lunastanut. Olet elossa, anna ikävän virvoittaa sieluasi.

Näkyväksi -kulttuuritapahtumat

NÄKYVÄKSI KUVAILMAISUN KULTTUURITAPAHTUMAT

Liiketoimien pitäjille ja viestintävastaaville

Tarvitseeko liiketoimesi, taiteesi tai työnantajasi esittelyfilmin? Kädestä pitäen oppia esittely- ja markkinointivideoiden tekoon pienryhmissä. Kolmen kerran kokoontumisten jälkeen sinulla on valmis kuvaussuunnitelma ja tuntuma siihen, mitä jälkitöitä tarvitset. Vetäjänä elokuvaaja Jari Pollari.

Osallistumismaksu 330 €/kerta. Kyselyt ja ilmoittautumiset osoitteeseen verkkokauppa@vesipeili.fi

Virittäytyminen

Viritä olemuksesi tilaan, jossa muistat mihin uskot ja tunnet itsessäsi rakkauden ja valon, josta koostut.

Kuudes aamunkoitto

Kuudes aamunkoitto on nyt kuunneltavissa Sinun Vesipeilisi Alamökissä. 

”Ensin on asetuttava, jotta voit rauhassa ja rakkaudessa liikahtaa uuteen. Asetuttava, jotta voi ensin asennoitua vastaanottamaan ja sitten asemoida energiansa vetämään puoleensa sitä, mitä osakseen toivoo. Omaan elämään asettautuminenn on tähdellistä, jotta saat ohjaksista kiinni. Et voi roikkua laidan yli ja pidellä ruorista samaan aikaan. Sinun on asettauduttava ja pidettävä katseesi suuressa haluamassasi kokonaisuudessa jotta pääset eteenpäin.”

Ote kuudennesta aamunkoitosta.

Torstai

Torstai on tunteiden ja vastaanottamisen päivä. Tunteilla on voima käsitellä asioita. Aina ei tarvitse toimia, sillä vahva tunne kantaa energiaa pitkienkin välimatkojen päähän
asioita muuttaen.

Talvi e-kirja löytyy Kauppapuodista

Pian helpottaa

Takana päin on kolmen vuoden sisäisen muuttumisen kausi, jonka johdosta tammikuu on ollut pitkälti totuttelua uudistuneeseen minuuteen. Helmikuun Valon voima tuo jo helpotusta tähän toipumisjaksoon. Joten huoli pois, emme ole ikuisesti näin hitaalla.

Ote Kalenterikirjasta 2022