Pyyntö: ”Muistakaa meitä”

Helmikuussa tuli henkiväeltä pyyntö: ”Muistakaa meitä”. Meitä pyydettiin kertomaan Vesipeilin Metsäkirkosta ja muistuttamaan edesmenneiden muistamisesta. Vesipeilin Metsäkirkko on sananmukaisesti metsässä. Se on yhteysenergialle ja muistamiselle pyhitetty paikka kuusien siimeksessä. Laitan nyt tämän pyynnön muistaa edesmenneitä rakkaitasi matkaan luoksesi. Jos tahdot tämän viestin sanomaan tarttua syvemmin on Sinun Vesipeilisi Kodassa sinulle video otsakkeella PYYNTÖ: ”Muistakaa meitä”.

Sinun Vesipeilisi Kotaan pääset klikkaamalla tästä ja tarvittavan oman avaimen pääset ostamaan klikkaamalla tästä.

Vko 5 Suostumus

Et voi pakottaa energiaasi suostumaan rakkaudettomuuteen.

Helmikuussa siirryimme Loppumattomuuden energia aikaan. Tämän kuun Kalenterikirjan teksti alkaa:  ”Oletko väsynyt asioihin, jotka eivät tunnu koskaan loppuvan? Koetko riittämättömyyttä ja yksinäisyyttä ylitsepääsemättömien esteiden edessä? Sielullisella uupumisella on oma tärkeä tehtävänsä. Se siirtää poist tieltä sen, mikä ei salli muutoksen tapahtua…”  (ote 2023 Kalenterikirjasta) Jos sinä podet sielullista uupumista, luota sitkeästi loppumattomuuden energian toimivuuteen. Valo on jo matkalla luoksesi. Oman Kalenterikirjan pääset tilaamaan tästä. 

Vko 41 Ikävä

Tunne kuljettaa sinut kokemaan uudelleen sitä, minkä olet eläen omaksesi lunastanut. Olet elossa, anna ikävän virvoittaa sieluasi.

Näkyväksi -kulttuuritapahtumat

NÄKYVÄKSI KUVAILMAISUN KULTTUURITAPAHTUMAT

Liiketoimien pitäjille ja viestintävastaaville

Tarvitseeko liiketoimesi, taiteesi tai työnantajasi esittelyfilmin? Kädestä pitäen oppia esittely- ja markkinointivideoiden tekoon pienryhmissä. Kolmen kerran kokoontumisten jälkeen sinulla on valmis kuvaussuunnitelma ja tuntuma siihen, mitä jälkitöitä tarvitset. Vetäjänä elokuvaaja Jari Pollari.

Osallistumismaksu 330 €/kerta. Kyselyt ja ilmoittautumiset osoitteeseen verkkokauppa@vesipeili.fi

Virittäytyminen

Viritä olemuksesi tilaan, jossa muistat mihin uskot ja tunnet itsessäsi rakkauden ja valon, josta koostut.

Kuudes aamunkoitto

Kuudes aamunkoitto on nyt kuunneltavissa Sinun Vesipeilisi Alamökissä. 

”Ensin on asetuttava, jotta voit rauhassa ja rakkaudessa liikahtaa uuteen. Asetuttava, jotta voi ensin asennoitua vastaanottamaan ja sitten asemoida energiansa vetämään puoleensa sitä, mitä osakseen toivoo. Omaan elämään asettautuminenn on tähdellistä, jotta saat ohjaksista kiinni. Et voi roikkua laidan yli ja pidellä ruorista samaan aikaan. Sinun on asettauduttava ja pidettävä katseesi suuressa haluamassasi kokonaisuudessa jotta pääset eteenpäin.”

Ote kuudennesta aamunkoitosta.