Sadonkorjuun iloa

On tullut aika koota talteen luonnon antimia. Voit kääriä itse kokoon yrttikimppuja joilla saat uudistettua kotiparatiisisi tiloja. Olen sitonut kuvassa näkyvät kimput kalastajanlangalla erilaisin yhdistelmin. Kimpuista löytyy salvia, ruusu, tuija, laventeli, samettikukka, minttu, kataja, rosmariini. Sytytän kuivuneen kimpun pään, puhallan ja annan savun tehdä tehtävänsä. Lopuksi painelen kimpun savun sammuksiin palamattomaan alustaan. Kiitän. Hellän hidastavan energian kera siirrymme Elokuun Intohimon voimasta Syyskuun Sopusoinnun voimaan.

”Syyskannnel soittaa taikasäveltään saatellen sinut seikkailuun” Voima Kalenterikirja Syksy

Lue lisää
Huhtikuu Kätkeytyneiden mahdollisuuksien voima

Tämä kuu kuiskaa sinulle yhä uudestaan saman kysymyksen ”millä ravitset henkeäsi?”. Valppaasti huomioi, että aivan jokaiseen vaikeuteen sisältyy kätkeytyneiden mahdollisuuksien voima. Kuinka käännät tilanteen niin, että voit keskittyä raskaan energian sijaan sen kätkemään mahdollisuuteen? Mikä tämän kuun alla ravitsee sinun henkesi? Parhaimmillaan tämä kuu kääntää mahdollisuuksiksi asiat, joita ennen surit ja hellästi siirtää sinut uuteen hyvää oloa hellivään kohtaan tarinassasi.

Lue lisää
Vko 26 Peittelemätön

Totuus ei pysy piilossa, vaan tanssii tarmoa täynnä hiljaiseen tupaan tuomaan tuliaisia menneestä.
Lähdetkö mukaan vanhaan tanssiin vai onko sävelesi jo muuttunut?

Lue lisää
Toukokuu Medicine

Kaiken sen tasapainona miten paljon keskityt ulkoiseen elämän järjestelyyn, tulee olla sisäinen tietoinen järjestäminen. Milloin viimeksi tyhjäsit pääsi turhasta, kuten teet roskakorille? Jos et tietoisesti järjestele ajatuksiasi vispaantuvat ajatuksesi puuroksi ja pian et jaksa rakkaudellisesti vastaanottaa enää pienintäkään lisä ääntä, tapahtumaa tai tietoa. Joten pysähdy. Kartoita itsellesi mitä kaikkea päässäsi liikkuu ja päivitä pääsi. Jäsennä pois ne ajatukset, jotka liittyvät muiden asioihin. Ne eivät sinulle tässä hetkessä kuulu. Jäsennä arvoasteikolla ykköseksi ne asiat, joi­ hin olet valmis sijoittamaan eniten energiaasi juuri tänään. Sit­ ten pohdi mitä pölyttyy takaraivossasi, kunnes yksinkertaisesti hoidat ne pois päiväjärjestyksestä. Valitettavasti nuo asiat eivät katoa vaan keräävät pölyä päähäsi lisää, jos et niihin tarmokkaas­ ti tartu.  Mikä on sinun tapasi aamuisin kuunnella millä tavoin tämä päivä sinulle antautuu? Jos sinulla ei ole omaa tapaa ottaa päivää vas­ taan, luo sellainen. Lisäksi tiedosta mitä sellaista pidät päässäsi mukana, joka ei miksikään miettimällä muutu. Tietoisena omasta pienuudestasi aseta nuo asiat luottavaisin mielin elämän syliin kannettaviksi. Muista venyttää asioita aikajanalle vaatimatta kai­ ken toteutumista heti. Lopuksi siivoa jokin pieni kohta kodissasi. Sen nähdessäsi muistat sisäistä rauhaasi ja sen järjestystä. Sii­ voamisessa on pohjimmiltaan kyse ulkoisten ja sisäisten olosuh­ teiden yhteen linjaamisesta. Olotilasi on rauhallisempi, kun ne vastaavat toisiaan. Medicine vihkonen Toukokuun teksti

Lue lisää
Hypnomatkoja, Kehärumpuja, Reikiä ja Meditaatioita

Vesipeilin kesätapahtumat järjestetään turvavälien ja extra hygienia järjestelyjen kera ajan hengen mukaisesti. Huh miten vaikeaa on muistaa turvaväli, joten juokse karkuun jos/kun sinua lähestyn, toki voihan olla jo kesäkuussa turvavälioppinut.

27.6 lauantaina matkataan Vesipeilillä valkoisten kivien päädyssä jo elettyihin aikoihin Entiset elämät hypnoosi – tapahtumassa ja 4.7 tehdään omia Kehärumpuja Juhan ohjauksessa ja 11-12.7 on Katin Reiki II ja Master koulutus.

Sinun Vesipeilisi avaimen haltijoille on tullut uutuuksina Näkijä III Toinen aamunkoitto äänikirjana kesto 1h21min ja kodin energioiden järjestelyssä on edetty Olohuoneeseen. Oman voiman meditaatioista Suojaava voimakenttä luotiin myös omaksi äänikirjakseen, sen löydät Kauppapuodista.

Kesätapahtumien lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse: niina-matilda@vesipeili.fi

 

Lue lisää
Mene kotiin

Maaemo kaikessa lempeydessään on siirtänyt meidät kotiin. ”Mene kotiin”, on yleinen kehotus henkioppailta silloin, kun he tahtovat siirtää sinut omaan keskukseesi ja lahjoittaa oivalluksen viisauden, oman voiman latauksen tai perheyhteyden vahvistamisen. Tämän vuoksi tulee hetkiä, jolloin et helpolla saa itseäsi kotoa liikkeelle.
Koti on mikrokosmoksesi. Se kertoo sinulle sinusta.
Kotisi energioita järjestelmällä voit järjestellä elämääsi.
Tänä taianomaisena aikana on Sinun Vesipeiliisi Ylätaloon lisätty Olemme kotona -osio, jonka avulla voit avata oman kotisi viisautta ja järjestellä energioita huone kerrallaan.
Kesätemppeliltä löydät uutuutena Omaa voimaa lisääviä kuunneltavia hengen harjoitteita.

Ollaan yhdessä kotona ja voimistutaan.
Sinun Vesipeiliisi pääsyn saat tästä klikkaamalla.

Lue lisää
Vko 14 Suunnantarkistus

Hellästi asetti elämä sinut astelemaan arvoiseesi uuteen suuntaan.

Vielä et näe kummun takana odottavaa kivaa,

mutta pidä siitä huolimatta kulkusuuntasi.

Lue lisää