Joulukalenteri luukku 2

Tonttuilua -kirjan teksteihin pohjautuva Joulukalenteri avautuu päivittäin Sinun Vesipeilisi Ylätalossa. Eläköön lapsenmielisyys.

Lue lisää
Vko 48 Tähtelä

Tähdistä olet sinä tullut ja tähtiin sinä palaat. Ei sovi unohtaa omia taivasjuuriaan, olet ainutlaatuinen osa pyhää taivaankantta.

Lue lisää
Vko 46 Tuikahdus

Juuri silloin näet lapsen, eläimen tai ikäihmisen silmät ja niin on tuokiossa tapahtunut sielun tuikahdus, jonka sytyttämänä jaksat jälleen pitkän matkan.

Lue lisää
Neuvottomuuden voima vaihtui Huolettomuuden voimaan.

Huh nyt helpottaa, kun Neuvottomuuden syyskuu on takana ja hengitämme lokakuun Huolettomuuden voimaa. Nyt on hyvä muistuttaa itseään olemaan tietoisesti huoleton. Anna tämän kuun alla ilmenevien huolien haihtua taivaan tuuliin. Näissä huojentuneissa energioissa maalaan ja kirjoitan tulevan vuoden Voimia ylös Kalenterikirjaksi.

Lue lisää
Vko 37 Eväskori

Henkiset vanhempasi ovat pakanneet sinulle runsaan ja herkullisen eväskorin mukaan. Voi kun nyt muistaisit välillä pysähtyä, levittää liinan ja ammentaa elämänenergiaa eväskoristasi.

Lue lisää
vko 30 Paljas

Alaston kehosi on ansainnut kaikki paijaukset, lempeät sanat, hyvältä tuntuvat vaatteet ja hellivät ateriat joita tohdit sille lahjoittaa. Sinä olet paljaan kehosi lähin käsi, lähin järki ja lähin sydän.

Lue lisää