Mene kotiin

Maaemo kaikessa lempeydessään on siirtänyt meidät kotiin. ”Mene kotiin”, on yleinen kehotus henkioppailta silloin, kun he tahtovat siirtää sinut omaan keskukseesi ja lahjoittaa oivalluksen viisauden, oman voiman latauksen tai perheyhteyden vahvistamisen. Tämän vuoksi tulee hetkiä, jolloin et helpolla saa itseäsi kotoa liikkeelle.
Koti on mikrokosmoksesi. Se kertoo sinulle sinusta.
Kotisi energioita järjestelmällä voit järjestellä elämääsi.
Tänä taianomaisena aikana on Sinun Vesipeiliisi Ylätaloon lisätty Olemme kotona -osio, jonka avulla voit avata oman kotisi viisautta ja järjestellä energioita huone kerrallaan.
Kesätemppeliltä löydät uutuutena Omaa voimaa lisääviä kuunneltavia hengen harjoitteita.

Ollaan yhdessä kotona ja voimistutaan.
Sinun Vesipeiliisi pääsyn saat tästä klikkaamalla.

Lue lisää
Vko 14 Suunnantarkistus

Hellästi asetti elämä sinut astelemaan arvoiseesi uuteen suuntaan.

Vielä et näe kummun takana odottavaa kivaa,

mutta pidä siitä huolimatta kulkusuuntasi.

Lue lisää
Maaliskuu Mysteerien voima

Viime kuun Perusturvan voima kysyi mitä sellaista elämässäsi on, jonka varaan voit laskea? Perusturvan voima rohkaisi sinua hyväksymään sen, että et aina ole ohjaksissa. Tämän kuun  Mysteerien voima on saatellut sinut epätodelliseen arkeen, jossa kohtaat tavanomaiselta arjelta piilossa olleet ajatuksesi. Tämän kuun alla elämän perimmäiset kysymykset aktivoituvat. On aika päästää hetkeksi irti järkeilystä ja antaa sisäisen sanoittamattoman sykkiä taikapölyään. Sinun ei tulekaan ymmärtää kaikkea.  Suo itsellesi lupa olla ymmärtämättä ja tajuamatta, puhtaan kokemisen tilassa. Ole vain hiljaa ja anna muiden hoitaa järkeily. Yhdisty pyhään energiaan, joka toimii mysteerien kautta, selittämättä itseään, tekemättä numeroa tuomistaan ihmeistä. Antautuessasi puhtaaseen kokemisen tilaan, ykseyteen, mitään tunteita selittelemättä pois, kohtaat sisäisen ihmisesi. Mysteerien voima ei pidä oppituntia vaan nimenomaan avaa sisäisen kokemisen kautta omaa viisauttasi.

Olet olennainen osa suurta mysteeriä, kukaan ei osaa selittää miten on mahdollista, että olet syntynyt ja henkesi asustaa kehokuoressasi. Kaiken järkevän keskellä sykkii tässä kuussa elämän taianomaisuus, johon parhaiten pääset käsiksi sisäistä lastasi kuullen, iloiten ja leikkien. Kehosi ilmoittaa kaiken liikkeen keskellä pysähtymisen tarpeesta, joten salli itsellesi taukoja. Jos tunnet näkymättömän kutsun astua yksi askel eteenpäin kohti selittämätöntä pyyteetöntä rakkautta, ei sinun tarvitset kuin hiljentyä rukouksen tilaan ja ilmoittaa ’tässä olen – valmiina kohtaamaan näkymättömän’.

Pidä kaksi kullanarvoista sanaa koko vuoden ajan mukanasi: tietoisesti huoleton.

Kuvan öljyvärimaalaus syntyi viime viikolla, taulun ripustamisen aikana asettui sinitiaispariskunta Vesipeilin linnunpönttöön.

Voima 2020 KALENTERIKIRJA

Lue lisää
Pelko pois

Tämän viikon torstaina ja perjantaina Minna on Vesipeilin hengettärenä. Hänessä lempeys ja voima kättelevät kauniilla tavalla toisiaan ja hänen hoitonsa saattelevat tasapainon tilaan. Minnalta voi varata aikoja osteopatia/hieronta/energia – hoitoihin. Itse suosittelen 90 min kokohierontaa  (80€) josta olen itse saanut avun tai 45 min rentouttavaa energiahoitoa. Huhtikuussa Vesipeilillä matkataan Edellisiin elämiin ja tehdään omia kehärumpuja nämä ovat muistissa Tapahtumia – sivulla. Minnan tavoittaa puhelimitse 050 5966226 ja minulle voi lähettää sähköpostia niina-matilda@vesipeili.fi .

Tässä ajassa on hyvä muistaa oma valo ja syntymälahjaksi saamasi suojaus. Pelko pois. Tee päätöksesi rakkaudesta ja luottamuksesta käsin. Seiso vahvana sillä peruskivellä, jolle olet jo löytänyt. Anna myrskyjen ympärilläsi hioa kalliosi pintaa muistaen, että aivan kaikella on tarkoituksensa. Pelolla on tehtävänsä oman voiman nostattajana. Nyt on oiva aika muistaa ja kiittää omasta voimasta ja luottamuksesta. Elämä tarjoilee erilaisia näytelmiä, sinä itse päätät minkä roolin vastaanotat.

Lue lisää
Vko 8 Sisäinen elämä

Vaikka mitä ulkopuolellasi sortuisi,
on sisäinen ihmisesi aina turvassa ja matkassa mukana. Miten huomioit sisäistä ihmistäsi, omaa voimaasi ja uskollisuuttasi itseäsi kohtaan?

Lue lisää
Helmikuun perusturvan voima

Tässä kuussa nauti kiitollisena pysyvyyden voiman näyttäytymisestä. Keskity tietoisesti niihin asioihin, joiden pysyvyys on sinulle perusturvan kokemisen kannalta tärkeää. Jos tahdot tukea tiettyjen asioiden pysyvyyttä, aloita kiitollisuusmeditaatio. Aina kun näet ympärilläsi jotakin, mikä sykähdyttää sydäntäsi, ajattele mielessäsi kiitos.

Lue lisää
Näkijän 20-vuotisjuhlavuosi

Tänä vuonna juhlistan 20-vuotisjuhlaa näkijänä. Johdatuksen lujuus ja selkeys ovat sulkeneet minut yhä uudelleen rakkaudelliseen syleilyynsä kokemaan omaa pienuuttani suuressa maailmassa. Tämä vuosi on nostanut kuin lahjana mieleeni pieniä palasia hetkistä, joita olen kanssanne saanut kokea. Parempaa tapaa en olisi itse keksinyt juhlistamiselle, kuin muistaa kaikkea hyvää ja todeksi muuttuneita unelmia. Jos tahdot lähettää minulle oman muistosi kohtaamisestamme, otan sen kiitollisena vastaan osoitteeseen juhlavuosi@vesipeili.fi . 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaisemme pienet painokset lukijasuosikeista: ihan ensimmäiset Voimakortit jotka voit tilata ennakkotilaajan edulla Ystävänpäivään mennessä TÄSTÄ sekä keväällä Näkijä I ja II samoissa kansissa. Kiitos jakamisesta, rakkaudesta ja luottamuksesta.

Irrottaudu itsestäsi ja mene minne mieli vie. Vie rakkautta mennessäsi. Jätä enkeleitä jälkeesi.

 

 

Lue lisää
Vko 4 Jäljet

Selkeät jälkesi piirtyvät sinne missä kuljet ja kuitenkin tiedät niiden katoavan.

Kaiken katoavaisuuden siunaus rohkaiskoon sinua keventämään olotilaasi.

Lue lisää