Vko 26 Ulosmeno

Lopeta reippailu ja ole vain, jotta eloasi päivät pääksytysten siunannut pihapuu vihdoinkin saa koskettaa juurillaan jalkapohjiasi, hyväillä lehtihavinallaan korviasi ja vapauttaa sinua kauan odottaneen energian tuulen tuotavaksi energiakehollesi. Sinua on kaivattu läsnäoloon.

Taavi kukon elämästä meihin kaksijalkaisiin

Lempi koiramme toimi aikoinaan tipuemona mustalle tipulle, joka ei pärjännyt kanalassa. Tipusta kasvoi Taavi kukko. Tässä Lempin ja Taavin alkutaivalta kuvaava video:

http://

Nyt Taavi kukon aikalaiset ovat kaikki edesmenneitä,  Taavi on ainoana jäljellä viettämässä eläkepäiviään. Yhdeksän vuotias Lempi on niinikään rotunsa yleisen elinajan ylittänyt. Viime kevään tipujen joukossa on kasvanut vahva valkoinen Ukkeli kukko. Ukkeli haastaa Taavin kukkotappeluun yhä uudestaan, joten päätimme, että Taavi saa viettää viimeisen kesänsä piha kukkona vapaana, muiden ollessa aitauksessa. Kukkojen tapaan Taavi tekee ruokaa saadessaan kutsuäänen ja paloittelee ruoan valmiiksi kanoille. Nyt Lempi toimii Taavin kanasena vastaten Taavin kutsuun syömällä Taavin paloittelemat leipäpalat. Iltaisin Taavi asettuu Lempin kanssa nukkumaan. Niin sulkeutuu Taavin ympyrä Lempin huomasta Lempin läheisyyteen. Kuvassa Taavi on lempipaikallaan kesäovemme vieressä.

Kaikesta hemmottelustamme huolimatta tämä ei ole ollut Taaville helppoa aikaa, mistä pääsenkin meihin kaksijalkaisiin. Elämme toukokuuta, jonka energiassa kiteytyy koko vuoden kattava Sanoituksen voima.  Tämän lisäksi viime talven tullen pakastuneet/säilööntyneet käsittelemättömät tunteet ovat nyt sulaneet pinnalle käsiteltäväksi. Joten nyt jos koskaan riittää, että hengitämme hetkestä toiseen. Kesäkuussa siirrymme Kehollisuuden voiman energiaan, mikä on alkanut näkyä jo nyt lisääntyneiden pikku kremppojen ja haavereiden eli kehon kielen vahvistumisen muodossa. Joten jaksaa jaksaa – pian helpottaa. Uudet Viisauden kantaja kortit lähtivät eilen postin matkaan uusiin koteihinsa.

Kutsu Temppelille

Helli itseäsi omalla 18 minuutin hetkellä. TÄSTÄ KLIKKAAMALLA pääset tämän päivän (9.5)  ajan kuuntelemaan Temppelille meditaation.

Lisää Niina-Matildan meditaatioita kuunneltavissa Sinun Vesipeilisi sisältösivuilla.  Myös Kauppapuodista saat Oma voima, Tunturille ja Temppelille meditaatiot. Uudet ihanat Viisauden kantaja kortit ovat nyt käänneltävissä Tapahtumia -sivulla.

Vko 20 Helähdys: Vapauta sanat suustasi ja sydän helähdellen seuraa miten ne muovaavat maailmasi uuteen uskoon.

Uutta ihanaa

Viisauden kantajat tulossa

Parhaimmillaan Viisauden kantaja -kortit saavat sinut pysähtymään juuri silloin, kun vanha toimintamalli on täyttänyt tehtävänsä ja väistyy uuden tieltä. Korttien tarkoitus on olemassaolollaan muistuttaa siitä, että on viisautta käyttää välinettä olemassa olevan sanoittamattoman sydänälyn nostamiseksi. On viisautta pyytää apua silloin, kun tunnet jonkin olevan päivätajunnalta piilossa. Ole rohkea kysymyksissäsi, sillä juuri ne rohkeimmat pohdinnat avaavat syvämerkitykset, joiden äärellä viisauden huojentava ja turvaa tuova henkäys viipyilee

Viisauden kantaja -kortit saapuvat yhdessä kevään kanssa. Intohimo, kätkeytyneet mahdollisuudet, mysteerit ja 33 muuta avainsanaa toimivat sanasiltana sinun ja taivaallisen auttajaväen välillä.

”Sinä olet kaiken rakkauden arvoinen. Sinä olet rohkea. Sinä olet ainutlaatuinen. Sinä olet rakkaus.”

OMAN TILAUKSEN PÄÄSET NAPSAUTTAMAAN TÄSTÄ

Hymyilevät simasuut K S K ja ilo irti Vapusta

Minua ilahduttaa joka kerta yhtä paljon tieto siitä, että jokaisen sielu on täydellisen vapaa olosuhteista huolimatta. Minun vapaa sieluni päätti tehdä simaa Vesipeilin pihakoivun mahlasta. Mahla on todellista terveysjuomaa, se sisältää vaikka ja mitä hyvää tekevää kuten kaliumia, kalsiumia, magnesiumia ja mangaania. Ihana juttu mahlasta tehdyssä simassa on vähempi tarve sokerille. Hyvin ehtii vielä vappu simat tehdä, kun pitää siman ensin huoneen lämmössä tekeytymässä ja sitten vasta päästää viileään. Itse teen siman suoraan isoon hanakanisteriin. Tottakai aina kun mielimme toteuttaa jotakin, saamme nostattaa itsessämme Kärsivällisyyttä, Sitkeyttä ja Kestävyyttä. Niin siman kanssakin siinä vaiheessa, kun eläkepäiviään viettävä pihakukko Taavi käy nokkimassa ämpäriä ja fariinisokeri on piiloutunut keittäjältä – mutta lopulta on kiitollinen olo hymyilevien simasuiden läsnäolon johdosta. Kärsivällisyydellä, sitkeydellä ja kestävyydellä maustettu sima on sitä kunnon menneen ajan simaa. Nautitaan ihmeellisestä muutoksen ajasta, jossa meillä on mahdollisuus yhtyä luonnon rytmiin synnyttämään uutta, kunhan vain muistamme olevamme täydellisen vapaita sieluja kaikesta huolimatta. Hengitetään Vappu ilo syvälle sisuksiin.

Magnetisointia, sitkeyttä ja pilkullisia kanoja

Silloin muinoin, kun vielä pystyi lentelemään pitkin taivaankantta minne lystäsi, lensimme Espanjaan tuttavaperheen luokse. Seikkailimme maaseudulla viemässä tytärtä ratsastamaan ja päädyimme puutarhamyymälään, josta mukaamme lähti matkamuistoksi posliininen musta kana valkoisilla pilkuilla. Nyt parin vuoden kuluttua tuo keittiössämme meitä ilahduttanut esine on omalla energeettisellä sykkeellään synnyttänyt elävän ilmentymän itsestään: kanalassamme vuoden ajan sulkapeitettään kasvattanut, viime keväänä syntynyt musta tipu, on saanut sulkiinsa valkoisen pilkutuksen. Emme ole ennen nähneet vastaavaa väritystä. Tuo Espanjattareksi nimetty kana muistuttaa alati olemassaolollaan siitä, miten se, mitä energiakenttäämme asetamme, toimii energeettisenä magneettina sille, mitä energiakenttämme vetää puoleensa ja sitä kautta tulevassa ilmentää. Luomme todellisuuttamme jatkuvilla valinnoilla alkaen esineistä, joita kodissamme säilömme. Tällä hetkellä Espanjatar on jo toista viikkoa täydellisessä lasittuneen katseen meditatiivisessa tilassa, omistautuneena hautomiselle, joten odotettavissa on tipuja. Täydellinen, sitkeä omistautuminen on toisinaan tarpeen, jotta saamme aikaiseksi toivotun lopputuleman. Onneksi meitä on siunattu suomalaisella sisulla. Löydätkö sinä kodistasi esineen, joka on vetänyt puoleensa sen ilmentymän?