Sinä minä ja läsnäoleva rakkaus

Toisinaan matka näkijän luokse saattaa kestää kuukausia tai vuosia. Oma matkani kanssasi alkaa siitä, kun saan sähköpostisi, jossa ilmaiset halukkuutesi tulla Näkijä tapaamiseen, Päiväryhmään tai Pidempään ohjaukseen. Viestisi myötä keskityn katsomaan, onko minun aika kutsua sinut luokseni ja sinulle katsella. Tämä sinun on hyvä tietää, jos pyydät tapaamista itsellesi ja puolisollesi tai ystävällesi, jotta muistat laittaa kaikkien tulijoiden nimet postiisi. Toisinaan kohtaaminen saattaa siirtyä toiseen vuodenaikaan, koska jokin tärkeä elämässäsi tekeytyy ja sen jälkeen on aika kohdata. Omia päiviäni päätän vain pari viikkoa eteenpän, joten hyvinkin nopea kohtaaminen on myös mahdollinen. Oman työni kanssasi aloitan siitä, kun ajan olemme sopineet ja olet saanut Tervetuloa luokseni- postin, jossa ohjeistan sinua kohti yhteistä aikaamme.

Minä en katsele etänä – en sitten en minkäänlaisen vempaimen kautta. Jos niin toimisin jäisit paitsi pienestä elämänmakuisesta seikkailusta luokseni ja takaisin, sekä henkiväen läsnäolon kokemisesta luonani Vesipeilillä.

Tässä lainauksena Näkijä- kirjasta suositukseni sen suhteen, milloin näkijän luokse kannattaa mennä.

Mene silloin, kun kaipaat jonkun pukemaan sanoiksi sen, mitä tunnet ja tiedät. Mene silloin, kun tunnet kulkeneesi jonkin ajanjakson loppuun ja haluat oppia kulkemasi tien opetuksia. Mene silloin, kun tunnet henget lähelläsi ja haluat kuulla, mitä hengillä on sinulle sanottavaa. Mene silloin, kun et ymmärrä, mitä kehosi viestii sinulle sairaudella. Mene silloin, kun kärsit yksinäisyydestä tai peloista. Mene silloin, kun haluat jonkun kiteyttämään elämäsi tärkeimmät asiat nähtäviksesi. Mene silloin, kun ajatus tuntuu sinusta hyvältä.

Tässä muutama ”älä”-juttu. Älä mene näkijälle, jos sinulla on mielessä valmiit vastaukset, jotka haluat häneltä kuulla. Älä mene, jos se ei tunnu sinusta hyvältä; näkijän luona käyminen ei ole kaikkien juttu, kuten ei ole esimerkiksi hierontakaan. Älä mene vaatimusten kanssa; näkijä on välittäjä, eikä hän voi tilata haluamaasi henkeä henkimaailmasta keskustelemaan kanssasi.

Ja muistathan, että näkijän luokse jos johonkin mennessä kannatta pyytää taivaallista rahoitusta. Hauskoja ovat olleet kävijöiden kuvailut siitä, miten hassuja teitä on raha heidän luokseen löytänyt, kun he ovat muistaneet pyytää.

Otsikoi sähköpostisi toiveesi mukaisesti Näkijä tapaaminen, Päiväryhmä tai Pidempi ohjaus. Viestisi voit lähettää sähköpostiini niina-matilda@vesipeili.fi tai sivun alalaidassa olevan Ota yhteyttä meihin – laatikon kautta. Huomioithan, että Ota yhteyttä meihin- laatikkoa lukee myös Vesipeilin muu väki.

Erilainen vihkitilaisuus veden äärellä

Valojen vannominen ja rakkaudessa oleminen todistajien läsnäollessa on voimallinen seremonia. Saavuimme omaan vihkitilaisuuteemme kanootilla kehärumpujen soidessa. Jos te etsitte vihkipaikkaa tai vihkivalojen uusimispaikkaa luonnon helmasta veden äärellä ota meihin yhteyttä. Ilomme on olla mukana luomassa rakkauspäiväsi kauneutta. Paikan lisäksi tarjoamme tilaisuuden kuvataltioinnin, somistuksen eli paikan energian esille kohottamisen sekä omat ehdotuksemme siitä kuka voisi olla tilaisuuteen sopiva pappi tai Amerikan alkuperäiskansojen edustajana toimiva seremoniamestari.

Jos olet käynyt luonani Alamökissä, olet kulkenut Autot ja Hevoset-  paikalta tuliportin kautta kotarannan kynttilä/sulka polkua pitkin vihkipaikkamme ohitse.

SONY DSC

Kokeile

Näkijä I Audiokirja

Näkijä I Audiokirja upean näyttelijän Outi Mäenpään lukemana.

Kuuntele ote kirjasta.

Jos sinulla on Avain Sinun Vesipeiliisi, voit kuunnella Näkijä I audiokirjan Alamökissä.

Lahja sinulle

Nosta Voimakorttisi

Nosta Voimakorttisi tälle päivälle. Satunnainen kortti näyttäytyy sinulle.

TILAA OMAT KORTIT TÄSTÄ

 Voimakortit II voit tilata tästä klikkaamalla.

Jos sinulla on Avain Sinun Vesipeiliisi voit nostaa molemmat Voimakortit I ja II Alamökissä.

Uusin kirja

Niina-Matilda Näkijä III

Kahdeksan aamunkoittoa

Tästä kirjasta riittää ammennettavaa pitkälle tulevaan. Uudessa kirjassaan Niina-Matilda kutsuu sinut tulen ääreen kohtaamaan sisäistä vanhaa viisastasi.

Kuuntele esipuhe.

Lue kirjan esittely

Jos sinulla on Avain Sinun Vesipeiliisi voit lukea lisää valosanoja Alamökissä.

Hanki avain Sinun Vesipeiliisi

 

Sinun Vesipeilisi sisältösivujen tarjontaan pääset kurkkaamaan Vesipeilin kartassa olevia kohteita klikkaamalla. Sisään pääset omalla avaimella. Tervetuloa Vesipeilille!

 

Ota yhteyttä meihin!

  Postituslista

  Liitä minut postituslistalle

  © 2017 Copyright Vesipeili Niina-Matilda.
  Kaikki oikeudet varattu.
  Sivuston valokuvat, tekstit ja konseptit ovat tekijänoikeuslain alaisia.
  Käyttöehdot