Tervetuloa Vesipeilin jälleenmyyjien rempseään joukkoon

Haluatko jälleenmyyjäksemme? Onko sinulla hoitola, vastaanotto tai myymälä johon Niina-Matildan valosanoja sisältävät kirjat sopisivat? Voidaksesi ryhtyä jälleenmyyjäksemme tarvitset y-tunnuksen. Tällä sivulla näet kirjojen ja korttien alv:n sisältävät ovh:t asiakkaillesi sekä Jälleenmyyjän hinnat (ilman alv) sinulle, joihin tulee lisäksi 10% alv, sekä postituskulut . Vähimmäistilaus on 5 kpl kirjoja ja/tai kortteja plus toimituskulut. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tuotteet Vesipeililtä erikseen sovitusti. Voimakorttien jälleenmyyjänä saat ensimmäiseen viiden korttipakan tilaukseen yhden näytekorttipakan veloituksetta. Tee jälleenmyyjätilauksesi sähköpostitse verkkokauppa@vesipeili.fi. Ensimmäiseen postiisi kirjaa y- tunnuksesi, puhelinnumerosi ja postiosoitteesi. Jos toivot, että saat tiedon tulevista uutuuksista, kirjaa toive tilaukseesi. Kiitos kun valitsit meidät.

Myytävät tuotteet

KEVÄÄN JA KESÄN UUTUUKSIA 

Tänä keväänä ja kesällä saamme ilolla tarjota kolmea kirjaa: Vapaus, Näkijä kokoelma ja Näkijä IV Taivas takataskussa.

VAPAUS kirja ja kortit

Tämän kirjan vapauttavat sanat rohkaisevat sinua kohtaamaan elämään helpottuneen kevyesti. Kirjan koko l 10 cm k 15 cm, kortit pelikorttien kokoiset.

Ovh. 29,90  €

Jälleenmyyjälle 18,18  € (+ 10% alv)

NÄKIJÄ kooste kirja on tällä hetkellä taittajalla ilmestyy 2 kk sisällä

Ovh.  €

Jälleenmyyjälle  €

Niina-Matilda NÄKIJÄ IV Taivas takataskussa kynän alla loppusuoralla lähtee taittoon Kokoelman ilmestyttyä

Ovh

Jälleenmyyjälle

Viisauden kantaja kortit 

Ovh. 31 €

Jälleenmyyjälle 21 €

Parhaimmillaan Viisauden kantaja -kortit saavat sinut pysähtymään juuri silloin, kun vanha toimintamalli on täyttänyt tehtävänsä ja väistyy uuden tieltä. Korttien tarkoitus on olemassaolollaan muistuttaa siitä, että on viisautta käyttää välinettä olemassa olevan sanoittamattoman sydänälyn nostamiseksi. On viisautta pyytää apua silloin, kun tunnet jonkin olevan päivätajunnalta piilossa. Ole rohkea kysymyksissäsi, sillä juuri ne rohkeimmat pohdinnat avaavat syvämerkitykset, joiden äärellä viisauden huojentava ja turvaa tuova henkäys viipyilee.

Lahja sinulle:

Oman kortin voit kääntää Tapahtumia sivulla.

VOIMAKORTIT II

Ovh. 29,90 €

Jälleenmyyjälle 20 €

Näkijä III 

Ovh. 28,90€

Jälleenmyyjälle 19,00€

Metsätähtiä

Ovh.29.00€

Jälleenmyyjälle 19,00€

Tonttuilua

Ovh. 25,00€

Jälleenmyyjälle 17,00€

KALENTERIKIRJA