Entiset elämät hypnoosi

 

Vesipeilillä 1.6 tiistaina klo 11-15 . Tänä turvaväli -aikana mukaan mahtuu neljä osallistujaa, jotta hypnopetien välillä säilyy turvaväli. Osallistumismaksu 200€ sisältää ruoan. Parhaimmillaan kokemus loksauttaa tämän elämän palapelin palasia kohdalleen ja antaa ymmärrystä omiin sisäisiin tuntemuksiin sekä sisäsyntyisiin tapoihin joihin ei löydy selitystä tästä ajasta. Oma voima nousee. Kokemuksemme ovat aina matkassa mukana, silloinkin, kun emme löydä niihin selitystä tästä elämästä. Jo koettujen hetkien muistijäljet heräävät sitä mukaa, kun kohtaamme samankaltaista energiaa tässä tarinassa. Ilmoittautuminen sähköpostiin niina-matilda@vesipeili.fi

Vuoden 2021 tulevia hypnopäiviä: 1.6 ja 1.7

Niina-Matildan Verkkokurssit

Tulossa uutta kivaa!

 Lähiaikoina saamme tälle sivulle ensimmäisen verkkokurssimme. Verkkokurssi innosti minua heti, kun ymmärsin sen olevan kuten kirja. Se pääsee luoksesi sinun arkeesi, omaan hetkeesi ja tarjoaa minulle välineen puhua asioista, jotka ovat sydäntäni lähellä. Ensimmäinen kurssi liittyykin joka keväiseen hurahdukseeni.

LAHJA SINULLE

Nosta kortti tälle päivälle tai tietylle tilanteelle, asialle, ihmiselle, suhteelle. Pääasia on, että ennen kortin auki klikkaamista ajattelet mille kortin nostat: ”Nostan tämän kortin …”. Nostettuasi ensimmäisen korttisi saattaa Viisauden kantajien rakkaudellisen topakka ohjaus kutsua sinua tulevassa niin, että kortin nostaminen nousee mieleesi tiettyä asiaa pohtiessasi. On ilo tarjota sinulle näiden korttien lempeä läsnäolo.