Vesipeilillä tapahtuu

Seuraava Entiset elämät hypnoosi -päivä Vesipeilillä on 13.1. 2019 sunnuntaina klo 11-16 osallistumismaksu 200€ Alamökissä yöpymismahdollisuus la-su ja su-ma 50€/yö. Parhaimmillaan kokemus loksauttaa tämän elämän palapelin palasia kohdalleen ja antaa ymmärrystä omiin sisäisiin tuntemuksiin. Kokemuksemme ovat aina matkassa mukana, silloinkin, kun emme löydä niihin selitystä tästä elämästä. Ilmoittautuminen sähköpostiin niina-matilda@vesipeili.fi

Näkijä III Kahdeksan aamunkoittoa 

Toinen painos on saapunut ja ilolla laitamme niitä postin kuljetettavaksi luoksenne. Avaimella voit kuunnella Alamökissä Näkijä III Ensimmäisen aamunkoiton Niina-Matildan lukemana. Lukijapalautteissa on yksi punainen lanka: tämä kirja kutsuu lukijaansa juuri sopivalla ajoituksella.

 Iloitsemme ja sanomme kiitos.

VESIPEILIN JOULUKALENTERI

Joulukuussa avautuu Sinun Vesipeilisi avaimen haltijoille Ylätaloon Jarin luoma Joulukalenteri Tonttuilua -kirjan teksteihin pohjautuen.  On niin hauskaa, kun tontut taas yleisesti huomataan.

VOIMA 2019 Kalenterikirja

Tässä kuussa selviää ennättääkö Voima 2019 joulupukin konttiin. Sen vain sanon, että olemmepa todella ansainneet tulevan ajan. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet jokseenkin henkistä voimaa vaativia.