Entiset elämät hypnoosi

 

Vesipeilillä keskiviikkona 28.9.2022 klo 11-15. Parhaimmillaan kokemus loksauttaa tämän elämän palapelin palasia kohdalleen ja antaa ymmärrystä omiin sisäisiin tuntemuksiin sekä sisäsyntyisiin tapoihin joihin ei löydy selitystä tästä ajasta. Oma voima nousee. Kokemuksemme ovat aina matkassa mukana, silloinkin, kun emme löydä niihin selitystä tästä elämästä. Jo koettujen hetkien muistijäljet heräävät sitä mukaa, kun kohtaamme samankaltaista energiaa tässä tarinassa. Mukaan mahtuu kolme osallistujaa. Osallistumismaksu 200€ sisältää ruoan.

Ilmoittautuminen sähköpostiin niina-matilda@vesipeili.fi

Niina-Matildan Verkkokurssit

Kivien kanssa

Julkaistu: kesäkuu 2021
66,00€

Kivien kanssa verkkokurssilla Niina-Matilda kertoo omista tavoistaan olla ja tehdä yhteistyötä kivikansalaisten kanssa.

Vuoden läpi kulkeva ohjaus

Neljän eri vuodenajan läpi hengittävä ohjaus Näkijä kohtaamisina kolmen ryhmänä luonani Vesipeilillä tai

Vuodenaika E-kirjan ja lukijakirjeen muodossa. Hakeminen sähköpostitse niina-matilda@vesipeili.fi

Tiipiin tulen äärelle

Tämä täysihoito paketti on sinulle, jos kaipaat latausta ja kaipaat samanhenkisten kanssa olemista. Tiipiin tuli illat ovat mahdollisuus olla Vesipeilillä muutoin kuin katsottavana. Sinun ei tarvitse muuta kuin tulla ja olla. Saapuminen klo 18 tiipiin iltatulelle ja lähtö aamiaisen ja aamutulen jälkeen n. klo 12 seuraavana päivänä. Osallistumismaksu 280€/hlö.  Hiljaisuus makuutiloissa klo 22 alkaen, Madonna tilassa voi jatkaa olemista. Tiedustelut ja ilmoittautumiset niina-matilda@vesipeili.fi

Tiipiin tulen äärellä täysihoito seuraava ajankohta:

Huom! Voit myös ilmoittautua Tiipii tapahtumaan ennen päivämäärän julkaisua.

LAHJA SINULLE

Nosta kortti tälle päivälle tai tietylle tilanteelle, asialle, ihmiselle, suhteelle. Pääasia on, että ennen kortin auki klikkaamista ajattelet mille kortin nostat: ”Nostan tämän kortin …”. Nostettuasi ensimmäisen korttisi saattaa Viisauden kantajien rakkaudellisen topakka ohjaus kutsua sinua tulevassa niin, että kortin nostaminen nousee mieleesi tiettyä asiaa pohtiessasi. On ilo tarjota sinulle näiden korttien lempeä läsnäolo.