Makuuhuone tuudittaa sinut uneen. Se on pyhä yksityinen tilasi, jonka kautta siirryt syvän kokemisen tilaan. Sen ei tarvitse olla kokonainen huone, mutta nukkumiskohdan tulee olla omaa energiaasi kannatteleva. Jos olet parisuhteessa, lepäät myös rakkaasi energioissa, joten on hyvä olla jokin yhteinen tapa laskeutua uneen. Jos et ole parisuhteessa ja olet maailmankaikkeudelle lähettänyt toiveen elämänkumppanista, pidä huoli, että makuuhuoneessasi on valmis tila rakkauden tulla. Aseta esineitä aina kaksi kutakin pariskuntaa edustamaan.

Valokuvat ja taulut kantavat niissä olevien ihmisten ja paikkojen energiaa, joten sijoita makuutilaasi vain niitä kuvia, joissa olevien kanssa olet valmis jakamaan kallisarvoisen unitilasi. Katso mihin ilmansuuntaan jalkasi osoittavat, sillä siihen suuntaan olet kulkemassa. Ilmansuuntien energioista löydät helposti tietoa.

Kivien kanssa muista, että niiden energia yhtyy kodissasi oleviin muihin kivikansalaisiin luoden energiapolkuja henkiväelle. Jos et tahdo liikennettä makuuhuoneeseesi yöaikaan, älä luo sinne kivipolkua tai ilmoita selkeästi, että se on yksityistilasi myös suhteessa henkiväkeen. Kuivan katajanpuun palasen löydät kotimetsästä, se toimii energioiden tasaajana ja putsaajana  siinä missä palosanton palanenkin. Sytytä palanen ja puhalla se savuamaan hetkeksi.

Ilmansuuntatietoa: Näkijä III Kahdeksan aamunkoittoa -kirja löytyy klikkaamalla tästä.