Kahdeksan aamunkoittoa

Kiitos kun saan olla matkassasi mukana. Kun olet valmis seikkailuun joka on sinua varten ja tapahtuu sinussa, löydät tämän kirjan. Kun elämä on sinut herättänyt sanan varsinaisessa merkityksessä ja tiedät näkymättömän koskettavan sinua jok’ikisessä hetkessä, löytää tämä kirja sinun luoksesi. Tämän minä kokemuksesta tiedän. Olen kirjoittanut tämän kirjan rakkaudessa ja kunnioituksessa sekä elossa olevia että  jo edesmenneitä henkiä ajatellen. Kirja ei syntynyt tuosta vaan. Kerron siitä Rakkaalle lukijalleni lisää Tämän kirjan synnystä -kappaleessa. Järjen lähtö oli jo lähellä, kun sain kokea niin selkokielistä johdatusta. Kiitos tuosta satumaisen selkeästä johdatuksesta jonka huomassa me kaikki olemme.

”Henkisyys ei ole tuolla jossakin, se on sinussa. Sinä olet henki kehossa. Henkisyys on ennen kaikkea rajattoman kokeminen omasta ytimestä käsin. Hetken sisältämä kaikkeus joka avautuu sydämen kautta kokijalle mutta jossa ei sinällään ’tapahdu’ mitään.”

Kahdeksan aamunkoittoa hengittää kanssasi siellä, missä sanat loppuvat ja sisäisen ihmisen kokemukset saavat kokonaisuutta keventävän sijan elämässäsi.

”Minun leiviskäni on maalata näkyväksi näkymätöntä sanoin, siveltimen vedoin ja omalla elämälläni. Tehtäväni on ihanan mahdoton, mutta juuri sen haasteellisuus tekee siitä niin elämänmakuisen.”

TILAA OMASI TÄSTÄ

Sinun Vesipeilisi Kota

Jos sinulla on Avain Sinun Vesipeiliisi voit kuunnella Kodassa Johdatuksen johdatuksen johdatus – kirjeen, joka aloittaa Kahdeksan Aamunkoittoa kirjan.